- WAAROM 100% FOR YOU? -

20.800 MAH lithium-ionbatterij

In plaats van primitieve technologie zoals batterijen, hebben de oplaadbanken een lithium-ion batterij van 20.800 MAH. Onze oplaadbanken maken gebruik van batterijtechnologie die ook wordt gebruikt in mobiele telefoons.

Innovatieve technologie

100 Procent For You                                       is de volgende generatie desktoplaadmachine. De nieuwkomer zal beter zijn dan zijn voorouders, bovendien neemt hij even groot plek in als een servethouder.

De telefoon kan worden gebruikt tijdens het opladen

Wanneer de eindgebruiker haar/zijn telefoon oplaad, kan hij/zij deze ook gemakkelijk gebruiken. 

Met batterij

De oplaadbank gebruikt lithium-ionbatterijen die worden gebruikt in de telefoontechnologie. Het wordt niet beïnvloed door stroomuitval en spanning.

Winstgevend

De gemakkelijkste manier om geld te verdienen zonder te investeren. Hoe? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Eenvoudig en praktisch in gebruik

Sluit uw apparaat aan op de juiste aansluiting, werp er geld in en hij gaat opladen, ook terwijl u uw telefoon gebruikt.

Automatische oplaad standaard

Plaats de oplaadbank in zijn eigen oplaadstation voor je hem op uw bureau of tafel legt, zo voorkom je onnodige problemen met kabels en ziet het er goed uit!

Restaurantoplader, veilig laden.

Het moederbord van het oplaadbank desktop laadstation herkent de batterij van de telefoon en laadt de telefoon op met voldoende spanning en stroom. 

Technologisch

Pilbull desktop-opladers, zijn onder de stalen behuizing ongelooflijk  technisch, dit is gebruiksvriendelijke technologie.

Samen met je telefoon

De eindgebruiker hoeft de telefoon niet aan iemand anders te geven om zijn/haar telefoon op te laden. De telefoon kan gebruikt worden tijdens het opladen. Ook verminderd dit de kans dat de telefoon gestolen word. De telefoon laad naast de eindgebruiker.