Wilt u samenwerken met ons?

Geachte Heer/Mevrouw,

Wij van 100 Procent For You hebben een doel: Horecagelegenheden naar een volgende stap brengen.

Sinds 1 april 2019 zijn wij als eerst gestart in Nederland met het leveren van oplaadbanken aan horecagelegenheden en dit doen wij dan ook volledig GRATIS!

Wat zijn oplaadbanken?

Oplaadbanken zijn sinds april 2019 een trend geworden in Nederland. Het heeft enorm veel media aandacht met zich meegenomen, omdat het concept aansluit op het probleem die klanten van horecagelegenheden vaak meemaken. Het is het gebruiksgemak en tevredenheid van de klanten verhogen met een mogelijkheid waarbij ze kunnen opladen aan tafel. Wij komen de apparaten bij u installeren, hierna hoeft u zelf niets meer te doen.

 

Wat zijn de voordelen?

De klant betaald €1 voor 30 minuten (dit is aan te passen) oplaadtijd. Het kastje staat bij de klant op tafel, waardoor de werknemers niet constant belast worden door mobiele telefoons. 

De klanten blijven langer zitten met een opgeladen mobiele telefoon, omdat ze dan de gelegenheid hebben om weer mee te doen op het social media netwerk.

De eigenaar van de smartphone heeft hem het liefst bij de hand, waardoor de klant zich veiliger voelt met de oplaadbank.

Het levert u als horecaeigenaar dan ook een leuk bedrag op.

Wat onderscheidt ons van de pas toegetreden concurrenten?

Wij zijn momenteel de eerste in Nederland met een 2.0 versie, waarin het opladen wordt ondersteund met Qualcomm 4.0 (snel laad functie) , onze oplaadbanken kunnen gemiddeld langer mee, onze apparaten zijn energiebesparend door de besparingsmode en ze zijn klein en comfortabel (geen joekelbakken die veel plek in beslag nemen J)!

En we zijn natuurlijk de meest ervaren bedrijf in Nederland met de oplaadbanken.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons!